Atentie la FastSnap pentru iPhone

MAR 21, 2011   //   Virgil  //  Nu exista comentarii

FastSnap Setari

Am instalat tweak-ul FastSnap din Cydia la un moment dat pentru ca mi s-a parut util sa pot face poze folosind butoanele de volum in aplicatia Camera de pe iPhone. Am renuntat insa destul de repede sa-l folosesc deoarece pozele ieseau de multe ori miscate, butoanele fizice fiind mai greu de apasat decat touch-ul de pe ecran.

Dar nu asta e problema. Am avut nevoie in weekend sa filmez ceva repede cu telefonul. Am pornit camera, am trecut in modul video si, cand am ales sa pornesc inregistrarea, optiunile din aplicatie (cu exceptia flash-ului) au devenit inactive iar telefonul nu filma nimic. Am incercat sa repornesc aplicatia cateva ori, am repornit chiar si telefonul, insa fara nici un rezultat.

Ca sa nu o lungesc prea mult, mi-am dat seama in final ca singurul lucru care ar fi putut influenta functionarea camerei era FastSnap. L-am dezinstalat, am dat un restart la telefon si totul a revenit la normal. Bineinteles ca pana atunci a trecut tot momentul pe care vroiam sa-l filmez :D

Dupa ce l-am instalat din nou si m-am jucat prin setari am descoperit ca inregistrarea functioneaza daca optiunea Silent Shutter este lasata pe OFF.

PS: Problema s-a manifestat la mine in FastSnap 1.40 pe iPhone 4 cu iOS 4.2.1, posibil ca in alte combinatii sa nu existe.

Adauga un comentariu

BlogCatalog.ro Web Analytics