Personalizarea ecranului de login in Windows 7

MAR 10, 2011   //   Virgil  //  Nu exista comentarii

Windows 7 Login

Sunt convins ca majoritatea persoanelor nu si-au pus niciodata aceasta problema, ecranul de login trecand de cele mai multe ori neobservat. Daca insa sunteti ca mine si va plictisiti repede de wallpaper-ele de orice fel (desktop, mobil etc.) si va logati de 10-15 ori pe zi, puteti incerca Windows 7 Logon Background Changer, un programel usor de folosit pentru schimbarea wallpaper-ului de pe ecranul de login din Windows 7.

Cum se foloseste

In primul rand trebuie sa descarcati aplicatia de aici, apoi sa dezarhivati fisierul Win7LogonBackgroundChanger.zip intr-un folder de pe disc. Aplicatia nu are nevoie de instalare, asa ca pentru a o porni e suficient sa lansati fisierul Win7LogonBackgroundChanger.exe.

In partea de sus a ferestrei apar imaginile care se gasesc in folderul implicit pentru wallpapere al Windows, C:\Windows\Web\Wallpaper. Puteti folosi si imaginile voastre din vacanta sau din orice alta ocazie :D alegand optiunea “Choose a folder”. Urmeaza apoi cativa pasi simpli:

 1. Alegeti imaginea pe care vreti sa o folositi si apasati butonul “Apply”.

  1. Main Window Choose Pic
 2. Apoi alegeti optiunea “Yes” pentru a autoriza aplicarea noii imagini.

  2. Main Window After Apply
 3. In functie de setarile de securitate pe care le aveti e posibil sa va apara si dialogul UAC (User Account Control) pentru a confirma din nou actiunea.
  Alegeti “Yes” si asteptati pana cand noul wallpaper este aplicat.

  3. UAC
  4. Main Window Applying
 4. Asta-i tot, acum aveti un ecran de login nou-nout. Enjoy!

  login modified

Adauga un comentariu

BlogCatalog.ro Web Analytics