Si a aparut iPhone 4 alb

APR 28, 2011   //   Virgil  //  3 Comentarii

iPhone 4 Alb Probabil stiti ca Apple a lansat astazi iPhone-ul 4 alb, cu vreo 10 luni intarziere fata de data la care era asteptat initial. Am auzit multe voci care spun ca nu conteaza, ca e prea tarziu si ca nu-l mai cumpara nimeni acum, insa sunt convins ca nu ar fi fost lansat daca nu exista cerere si probabil vom vedea din nou cozi la magazine.

Ceea ce ma bucura pe mine este faptul ca aceasta lansare intareste speculatiile care spun ca urmatorul model va fi abia lansat la toamna, insemnand ca valoarea lui iPhone 4 va ramane ridicata mai mult timp fata de modelele anterioare :)

Revenind la iPhone-ul alb, acesta va fi lansat initial in 28 de tari si, asa cum ne-am obisnuit, Romania nu face parte din aceasta lista. Asta inseamna ca va mai dura ceva timp pana va aparea la operatorii de telefonie mobila insa cu siguranta il vom vedea cat de curand la magazinele online.

Update 1: A aparut la Orange incepand cu 169 de euro
Update 2: A aparut si la Vodafone incepand cu 199 de euro
Update 3: Il gasiti si la eMAG incepand cu 2,999 lei

PS: Daca va intrebati (la fel ca mine) cat de greu este sa faci un telefon alb, gasiti un raspuns aici.

It was challenging. It’s not as simple as making something white. There’s a lot more that goes into both the material science of it–how it holds up over time…but also in how it all works with the sensors.
 

3 Comentarii

  • Jessus.
    Fucking.
    Christ!

  • Stiu ca iti doresti unul, recunoaste! :D

  • Stii ce-mi doresc? Sa nu vomit violent cand ma gandesc cat de mult s-au chinuit ei sa faca ip alb…

Adauga un comentariu

BlogCatalog.ro Web Analytics