Sony se revanseaza

MAI 17, 2011   //   Andrei  //  1 Comentariu

PlayStation Network
     Faptul ca PlayStation Network a picat in urma unui atac extern este stire veche. A trecut deja o luna de cand s-a intamplat asta si abia in urma cu 2 zile Sony a inceput sa reporneasca PSN. Astazi insa blogul oficial al PSN US a facut public planul de “impacare” al Sony pentru utilizatorii pagubiti de atatea ore de online gaming, downloadable content si socializare digitala.

     Pachetul de servicii, supranumit si “scuze pentru absenta si ne pare rau ca v-au furat cardurile de credit”, consta in:

  • abonament gratuit la PSN Plus pe 30 de zile pentru cei care nu aveau
  • 60 de zile gratis la PSN Plus pentru clientii existenti
  • inchirierea gratuita a anumitor filme pe durata unui weekend. Lista filmelor ramane a fi anuntata la o data ulterioara dar oricum in Romania nu cred ca o sa fie valabila aceasta parte a ofertei
  • descarcarea gratuita a 2 titluri la alegere din lista oferita de Sony

     Ultima parte a ofertei este, dupa parerea mea, de departe cea mai interesanta pentru utilizatorul obisnuit. Lista titlurilor oferite gratis este:

Pentru EU:
Dead Nation
Infamous
LittleBigPlanet
Ratchet & Clank: Quest For Booty
WipeOut HD + Fury

Pentru US:
Dead Nation
Infamous
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
WipeOut HD + Fury

     Din listele de mai sus doua jocuri se recomanda cu usurinta ca fiind titluri de categoria A: Infamouse si LittleBigPlanet. Ambele sunt jocuri exceptionale ce nu trebuie ratate de nici un consumator PS3. Ramane de vazut daca aceste downloaduri vor functiona si in Romania. Ce va pot spune este ca pentru conturi de RO sunt sanse foarte mari sa nu fie disponibile, avand in vedere ca PS Store nu este disponibil in tara noastra. Cum insa majoritatea utilizatorilor de pe meleagurile noastre au fost nevoiti sa se adapteze si sa isi creeze conturi separate pe PSN US sau UK, pentru acele conturi, cu conditia sa fi fost active inainte de “defectiunea” PSN, oferta ar trebui sa fie valabila.

     Voi reveni cu detalii suplimentare o data ce PS Store va deveni functional (acum inca nu este) si voi putea testa personal oferta celor de la SONY.

P.S. Eu unul o sa optez pentru LittleBigPlanet si Ratchet & Clank: Quest For Booty, avand in vedere ca Infamous l-am adaugat de mult in arhiva personala. Voi ?

Anuntul oficial il gasiti aici

1 Comentariu

  • Good choice, tot LittleBigPlanet si Ratchet & Clank: Quest For Booty as alege si eu.

    Asta avand in vedere ca Infamous l-am jucat iar celelalte nu cred ca prezinta interes.

Adauga un comentariu

BlogCatalog.ro Web Analytics